Handelsvilkår for CMYKkld

Betaling
Der kan betales med bankoverførsel til reg. 8401, knt. 1017757, hos Merkur Andelskasse. Varerne sendes, når betalingen er modtaget.
Alle priser på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive moms og told samt alle afgifter m.m.
Vi tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, stavefejl, leveranceændringer fra vore leverandører samt forsinkelser, som CMYK kld ikke kan kontrollere.
Fragt
Alle plakater pålægges et fragt- og ekspeditionsgebyr på kr. 44,00 kr for forsendelser i Danmark, og kr. 66,00 for internationale forsendelser. A4 print sendes som almindeligt brev i papkonvolut, større plakater sendes som almindeligt brev i paprør.

Al fragt håndteres af Post Nord. Medmindre en eller flere af de bestilte varer er i restordre, kan forventes en leveringstid på op til 5 arbejdsdage. For internationale forsendelser kan leveringstiden være længere.

Fortrydelsesret
Fortryder du købet, har du 14 dages returret, fra det tidspunkt varen er modtaget. Udnyttelse af fortrydelsesretten kan ske ved at returnere varen til CMYK kld, Jægersborggade 51 kld, 220 Kbh. N. Ved returnering medsendes fakturanummer, kopi af faktura eller anden identifikation af købsaftalen. Varen skal være ubrugt og ubeskadiget. Hvis du returnerer ét eller flere produkter, skal du sørge for indpakningen er mindst lige så forsvarlig og holdbar som ved modtagelse. Ved returnering af varen, skal du selv betale for fragten. Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en tilbageførsel til din bank, straks vi har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til ovenstående betingelser.
Venligst oplys bank informationer ved returneringen.
Reklamation
Hvis du har modtaget en vare behæftet med fejl, skal du hurtigst muligt reklamere, og senest inden der er gået 2 år. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Ved reklamation oplyses fakturanummer eller anden identifikation af købsaftalen.
Ophavsret
Det er forbudt at anvende nogen dele af denne hjemmeside til privat eller erhversmæssig brug uden udtrykkeligt samtykke fra ejeren. Ophavsretten til alle billeder på hjemmesiden tilhører kunstneren.
Fortrolighedspolitik
Dine data vil under ingen omstændigheder blive delt med tredje part, med mindre det er nødvendigt for at gennemføre handlen. Potentiel trediepart er Post Nord, som skal kende din postadresse i forbindelse med fragt, Unoeuro, som hoster vores hjemmeside, butikcmyk.dk, og således har kendskab til din IP adresse, hvilken internet browser du bruger, samt tidspunktet for dit besøg, og til sidst Bambora/Epay som håndterer vore betalinger. CMYK kld kender på intet tidspunkt dine kortoplysninger, og vi kan således hverken dele eller miste dem.